6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Francuski deser clafoutis to czereśnie zapiekane pod jajkami...
fot. pixabay.com/katiklinski

Tradycyjny kogel mogel na deser. Oto przepis na rarytas z czasów PRL-u. Jeden składnik zamieniał go w luksusowy przysmak

Claufotis, czyli owoce pod koglem-moglem

Francuski deser clafoutis to czereśnie zapiekane pod jajkami ubitymi z cukrem. Zachęcamy do eksperymentowania z tym przepisem i zrobienia np.: truskawek z koglem-moglem.

Zobacz również

Górnik Zabrze zarabia na Euro! Ile dostanie za występy Erika Janży?

NOWE
Górnik Zabrze zarabia na Euro! Ile dostanie za występy Erika Janży?

Mazowieckie Centrum Sztuki Współczesnej Elektrownia zyskało nowy teren

NOWE
Mazowieckie Centrum Sztuki Współczesnej Elektrownia zyskało nowy teren

Polecamy

Kolejny nielegalny salon gier na Opolszczyźnie zlikwidowany przez KAS

Kolejny nielegalny salon gier na Opolszczyźnie zlikwidowany przez KAS

GIS ostrzega przed produktem (26.06)

GIS ostrzega przed produktem (26.06)

Odpowiedni wybór pomoże podczas upalnych nocy. Sprawdź, jaką pościel wybrać na lato

Odpowiedni wybór pomoże podczas upalnych nocy. Sprawdź, jaką pościel wybrać na lato