6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Francuski deser clafoutis to czereśnie zapiekane pod jajkami...
fot. pixabay.com/katiklinski

Tradycyjny kogel mogel na deser. Oto przepis na rarytas z czasów PRL-u. Jeden składnik zamieniał go w luksusowy przysmak

Claufotis, czyli owoce pod koglem-moglem

Francuski deser clafoutis to czereśnie zapiekane pod jajkami ubitymi z cukrem. Zachęcamy do eksperymentowania z tym przepisem i zrobienia np.: truskawek z koglem-moglem.

Zobacz również

Ostróda Reggae Festival. Po raz 23 Perła Mazur przepoczwarzy się w jamajskiego motyla

Ostróda Reggae Festival. Po raz 23 Perła Mazur przepoczwarzy się w jamajskiego motyla

Ten piłkarz w Euro może już nie zagrać. Musi trzymać kciuki za kolegów z zespołu

Ten piłkarz w Euro może już nie zagrać. Musi trzymać kciuki za kolegów z zespołu

Polecamy

Seks po 70.? Nie musisz z niego rezygnować. Która płeć chce się kochać?

Seks po 70.? Nie musisz z niego rezygnować. Która płeć chce się kochać?

Nowa atrakcja turystyczna Łodzi zachwyca. To podziemna Katedra na Stokach

Nowa atrakcja turystyczna Łodzi zachwyca. To podziemna Katedra na Stokach

Jeżowce na plaży – to musisz wiedzieć przed urlopem

Jeżowce na plaży – to musisz wiedzieć przed urlopem