8 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pasta jajeczna...
fot. Katarzyna Skuta

U cioci na imieninach, czyli kultowe przekąski i dania PRL na każdej domówce [PRZEPISY]

Pasta jajeczna

Składniki
5 jajek
20 dag twarogu
gęsty jogurt naturalny
2 łyżeczki ostrej musztardy
kilka rzodkiewek
szczypiorek
sól, pieprz

Wykonanie
Jajka ugotować, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Rzodkiewki zetrzeć lub pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić.
Posypać szczypiorkiem.
Przepis Katarzyny Skuty

Zobacz również

Tajlandia szczęśliwa dla Mateusza Bereźnickiego! Jest kwalifikacja olimpijska!

Tajlandia szczęśliwa dla Mateusza Bereźnickiego! Jest kwalifikacja olimpijska!

Alerty dla większości województw. Groźne burze nad całą Polską

Alerty dla większości województw. Groźne burze nad całą Polską

Polecamy

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Praca dzieci w Polsce. Jak duża jest to skala?

Praca dzieci w Polsce. Jak duża jest to skala?

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka