W Opolu trwa pierwszy kongres spożywczy

sxc
Impreza przypomina kongresy gospodarcze, na których spotykają się i dyskutują przedstawiciele biznesu i samorządów.
Impreza przypomina kongresy gospodarcze, na których spotykają się i dyskutują przedstawiciele biznesu i samorządów. sxc
I Ogólnopolski Kongres Branży Spożywczej gości w hotelu Mercure. Jednym z gości jest Paweł Szcześniak, dyrektor zarządzający firmy E.Wedel.

Impreza przypomina kongresy gospodarcze, na których spotykają się i dyskutują przedstawiciele biznesu i samorządów. Dyskusje są poświęcone m.in. polityce rolnej UE czy rozwijaniu nowych kanałów dystrybucji i rynków.

O tzw. dobrych praktykach CRS w branży spożywczej opowie uczestnikom m.in. Andrzej Drosik, dyrektor opolskiej Nutricii.

Jednym z elementów imprezy jest też "Kanapa Forbesa", czyli spotkania ze znaczącymi postaciami.
W Opolu na kanapie zasiądzie Paweł Szcześniak, dyrektor zarządzający firmy E.Wedel.

Urząd miasta chce, aby impreza - współorganizowana z biznesowym magazynem "Forbes" - odbywała się cyklicznie.

- Za rok uruchamiamy centrum wystawiennicze i to dobre miejsce dla tego typu spotkań - przekonuje Arkadiusz Wiśniewski, zastępca prezydenta Opola.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska