Tym razem wszystko o wieprzowinie, tak często goszczącej na polskich stołach.
Dziś, na szczęście, nikogo nie trzeba przekonywać, że mięsiwo lepiej przyrządzać samemu w domu, niż kupować w supermarketach nafaszerowane spulchniaczami.
Tym bardziej, że możemy ją przygotowywać w przyprawach z całego świata.
Dlatego miłośnicy kulinarnych wariacji na temat mięsa powinni zajrzeć do tego właśnie tomu. Nasi smakosze przygotowali około trzydziestu przepisów. A Piotr Bikont radzi, by nie przegapić przepisu na białą kiełbasę w kapuście. - Można ją jeść na okrągło - zachwala.
Warto też poczytać o przyprawach i ziołach, które lubi wieprzowina. No i o dodatkach, z którymi smakuje najlepiej.
Każda część naszej kolekcji kosztuje 4,70 zł (razem z nto).
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?