Wieprzowina

kosz
Okładka 12. tomu kolekcji.
Okładka 12. tomu kolekcji.
Warto sięgnąć po kolejną część naszej kolekcji "Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta".

Tym razem wszystko o wieprzowinie, tak często goszczącej na polskich stołach.
Dziś, na szczęście, nikogo nie trzeba przekonywać, że mięsiwo lepiej przyrządzać samemu w domu, niż kupować w supermarketach nafaszerowane spulchniaczami.
Tym bardziej, że możemy ją przygotowywać w przyprawach z całego świata.
Dlatego miłośnicy kulinarnych wariacji na temat mięsa powinni zajrzeć do tego właśnie tomu. Nasi smakosze przygotowali około trzydziestu przepisów. A Piotr Bikont radzi, by nie przegapić przepisu na białą kiełbasę w kapuście. - Można ją jeść na okrągło - zachwala.
Warto też poczytać o przyprawach i ziołach, które lubi wieprzowina. No i o dodatkach, z którymi smakuje najlepiej.

Każda część naszej kolekcji kosztuje 4,70 zł (razem z nto).

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska