Wietnamska kuchnia Natalii Nguyen

Redakcja
Architekt Natalia Nguyen z córką An Nguyen przyrządziła w kuchni "Dzień Dobry TVN" wietnamskie specjały: słodki ryżowy deser xoi gac, tradycyjne ciasto banh chung w liściach imbirowych, rosół z kury z bambusem i sajgonki. Dodatkowo Nguyen zdradziła, jak Wietnamczycy obchodzą sylwestra i Nowy Rok.

Natalia Nquyen przyrządza sajgonki i deser z ryżu

Dzień Dobry TVN/x-news
Wietnamskie ciasto banh chung

Dzień Dobry TVN/x-news

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska