Wydaje ci się, że o kawie wiesz wszystko? Te błędy popełnia wielu z nas

Materiał partnera zewnętrznego
Wideo
od 16 lat
Każdy sposób parzenia ma swoje tajniki, które warto zgłębić, by z ziaren wydobyć wszystko, co najlepsze. Jeśli zdecydujemy się na ekspres kolbowy, kawa musi być odpowiednio zmielona i ubita. Inaczej poduszki powietrzne zabiorą nam to, co w naparze najlepsze.
  • Jakie jeszcze pułapki kawowe czekają na nas w kuchni?
  • Dlaczego, przed podaniem naparu, warto podgrzać filiżankę?

Więcej o tym w kolejnym odcinku cyklu Strefa Kawy.

Dowiedz się więcej: Badrex

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska