3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Najrozmaitsze cudeńka na Bazzarze, pchlim targu w fosie rzeszowskiego zamku [GALERIA]

Najrozmaitsze cudeńka na Bazzarze, pchlim targu w fosie rzeszowskiego zamku [GALERIA]

Dachowanie auta koło Barwic. Konieczna interwencja medyczna [zdjęcia]

Dachowanie auta koło Barwic. Konieczna interwencja medyczna [zdjęcia]

Polecamy

Oddział Chirurgii Ogólnej Szpitala Wojewódzkiego w Opolu zawiesza działalność

Oddział Chirurgii Ogólnej Szpitala Wojewódzkiego w Opolu zawiesza działalność

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”