Dzień 20

sxc.hu
sxc.hu
Pięć dni przeleciało nam jak z bicza strzelił.

Ludzie, wydarzenia, miejsca jeszcze się mieszają w głowach. Chcemy to wszystko na spokojnie uporządkować i wrócić tam, gdzie spodobało nam się najbardziej. Już prywatnie. Była to też podróż kulinarna: przez grillowane mięso w Krośnicy, soczyste wędzone ryby w Biestrzynniku, domowy smalec w Grodźcu, gulasz z dzika w Zakrzowie Turawskim, jagodowy dżem domowej roboty w Zagwiździu, śliwowicę w Kąszycach i swojski chleb z miodem w Popielowie, ciasta w rodzajach, których nie sposób tu wyliczyć. Trafiliśmy na szczególnie gościnych ludzi. Dziękujemy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska