5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Udany Dzień Dziecka w Starachowicach. Dzieci bawiły się wspaniale! Zobacz zdjęcia

Udany Dzień Dziecka w Starachowicach. Dzieci bawiły się wspaniale! Zobacz zdjęcia

Grzegorz Braun w Żninie. Konfederacja przedstawiła kandydata do europarlamentu

Grzegorz Braun w Żninie. Konfederacja przedstawiła kandydata do europarlamentu

Polecamy

Opolska gmina będzie finansować in vitro. Zawarła umowę ze specjalistycznym ośrodkiem

Opolska gmina będzie finansować in vitro. Zawarła umowę ze specjalistycznym ośrodkiem

Objawienie sezonu Ekstraklasy. "Pomogli mi rodzice i dziewczyna" [WIDEO]

Objawienie sezonu Ekstraklasy. "Pomogli mi rodzice i dziewczyna" [WIDEO]

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Egoropal (28.05)

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Egoropal (28.05)