Grzegorz Drzewiński wygrał konkurs na Opolskim Festiwalu Smaków

Arti
Grzegorz Drzewiński
Grzegorz Drzewiński Arti
Przepis na wędzonego dorsza okazał się najlepszy w kulinarnym konkursie "Smaki końca lata", który rozstrzygnięto podczas festiwalu.

Przepisy na letnie potrawy mógł przysłać każdy. Zwycięzcę wyłonili opolscy blogerzy kulinarni, którzy prezentowali swoje potrawy podczas festiwalu.

- Przepis pana Grzegorza był genialny w swojej prostocie - oceniała Patrycja Bułakowska, członkini jury.

Opolanin zaproponował przepis na wędzonego dorsza.

- Gotuję z zamiłowania i pasji, zawodowo zajmuje się elektryką - mówi Grzegorz Drzewiński, który za wygranie konkursu otrzymał m.in. blender.

Szczegóły zwycięskiego przepisu w poniedziałkowym wydaniu nto.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska