2 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjny piernik to ciasto, które wymaga leżakowania tzn....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jeszcze zdążysz go upiec przed świętami. Piernik z powidłami. Przepis na tradycyjny piernik przekładany powidłami

Piernik z powidłami. Przepis

Tradycyjny piernik to ciasto, które wymaga leżakowania tzn. najlepiej smakuje po minimum trzech dniach od upieczenia. Można zrobić je nawet na tydzień przed podaniem.

Zobacz również

Deszczowy Gdańsk nieprzychylny żużlowcom Wybrzeża

Deszczowy Gdańsk nieprzychylny żużlowcom Wybrzeża

Tłumy podczas drugiego dnia Festiwalu Smaków w Tokarni [ZDJĘCIA]

Tłumy podczas drugiego dnia Festiwalu Smaków w Tokarni [ZDJĘCIA]

Polecamy

Niedziela pełna sportowych emocji. Gdzie i o której obejrzeć?

Niedziela pełna sportowych emocji. Gdzie i o której obejrzeć?

Niesłychany wyczyn Messiego. Pobił dwa rekordy naraz [WIDEO]

Niesłychany wyczyn Messiego. Pobił dwa rekordy naraz [WIDEO]

„Polska Księżniczka” w brazylijskim ogniu. Jednoznaczny werdykt w walce Kowalkiewicz

„Polska Księżniczka” w brazylijskim ogniu. Jednoznaczny werdykt w walce Kowalkiewicz