5 z 11
Poprzednie
Następne
Opole. Catering na wigilię i święta. Gotowe potrawy z opolskich barów, restauracji, firm gastronomicznych. Ostatni dzwonek na zamówienie
Restauracja Piano Opole
barszcz wigilijny - 1000 ml - 20 zł
krem z grzybów z grzankami - 1000 ml - 35 zł
krem z marchewki z pomarańczą i imbirem - 1000 ml - 25 zł
kaczka pieczona (bez kości) - 1/2 szt. ok. 350 g - 39 zł
polędwica z dorsza w sosie kurkowym z tymiankiem - (150 g + 150 g sos) - 43 zł
filet z łososia w sosie pomarańczowo-imbirowym - (150 g + 130 g sos) - 43 zł
sandacz na porach duszonych w białym winie (150 g + 150 g) - 55 zł
pasztet pieczony z żurawiną (porcja ok. 400 g) - 6 zł za 100 g
(zamówienia przyjmowane do 21 grudnia)