3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odkrój 1/3 ciasta, zawiń w folię spożywczą i schowaj do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Porzeczki rządzą latem. Przepis na boskie ciasto z owocami i budyniową pianką jak z najlepszej cukierni. Jak je zrobić krok po kroku?

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 2

Odkrój 1/3 ciasta, zawiń w folię spożywczą i schowaj do zamrażarki, by łatwiej było go później zetrzeć.

Resztę ciasta zawiń w folię spożywczą i schowaj na 30 minut do lodówki.

Zobacz również

Wiosną 2024 roku Victoria 2015 Skalbmierz jest najlepsza w klasie okręgowej

Wiosną 2024 roku Victoria 2015 Skalbmierz jest najlepsza w klasie okręgowej

Nie żyje mężczyzna. Śmigłowiec lądował między domami [WIDEO]

Nie żyje mężczyzna. Śmigłowiec lądował między domami [WIDEO]

Polecamy

Robert Lewandowski na ustach wszystkich po swoim wyczynie. Ma nowy przydomek

Robert Lewandowski na ustach wszystkich po swoim wyczynie. Ma nowy przydomek

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Jaka inflacja w kwietniu 2024? „Ceny rosną pierwszy raz od roku"

Jaka inflacja w kwietniu 2024? „Ceny rosną pierwszy raz od roku"