5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przykryj naczynie folią spożywczą i wstaw żeberka do lodówki...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Są idealnie miękkie i soczyste. Poznaj prosty przepis na mięso z grilla

Żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Krok 4

Przykryj naczynie folią spożywczą i wstaw żeberka do lodówki na co najmniej 4 godziny. Jeśli to możliwe, marynuj mięso przez całą noc.

Zobacz również

Mam talent w wydaniu dzieci z gminy Oświęcim. ZDJĘCIA

Mam talent w wydaniu dzieci z gminy Oświęcim. ZDJĘCIA

Nie żyje Krzysztof Radwan - dyrektor Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie

Nie żyje Krzysztof Radwan - dyrektor Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie

Polecamy

Zmiany w Zielonym Ładzie ostatecznie zatwierdzone. Z czego wycofuje się UE?

Zmiany w Zielonym Ładzie ostatecznie zatwierdzone. Z czego wycofuje się UE?

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Ozempikowa pupa. Nowy efekt uboczny leku

Ozempikowa pupa. Nowy efekt uboczny leku