Cooking Day na politechnice, czyli jak smakuje Europa?

gru
Studencka stołówka na Politechnice Opolskiej.
Studencka stołówka na Politechnice Opolskiej.
Portugalska Feijoada, hiszpańska tortilla, a może (o)polska rolada z modrą - co lepsze? Ten trudny kulinarny problem rozstrzygną uczestnicy dnia gotowania na Politechnice Opolskiej.

Cooking day to tradycyjna impreza organizowana przez dział współpracy zagranicznej PO. Odbywa się ilekroć na uczelnię przyjeżdża nowa grupa studentów zagranicznych.

W myśl zasady "przez żołądek do serca" studenci z Erazmusa mają się zintegrować podczas wspólnego gotowania i kosztowania tradycyjnych potraw ze swoich krajów.

Cooking day odbędzie się w piątek, w studenckiej stołówce "Strefa" (łącznik PO przy ul.Mikołajczyka).

Studenci będą w "strefowej" kuchni gotować od godz.18.00. Potem zaplanowano biesiadę przy wspólnym stole.

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

M
Magdalena

Wszystko w porządku ale zaszła pomyłka i zostałam podpisana jako Karolina (zdjecie z racuchami)...

Dodaj ogłoszenie