4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ryby warto posolić około 15 minut przed smażeniem.
fot. 123rf.com/lenyvavsha/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Solenie smażonego karpia

Ryby warto posolić około 15 minut przed smażeniem.

Zobacz również

Scenariusze spadku: Puszcza i Cracovia jeszcze niepewne swego

Scenariusze spadku: Puszcza i Cracovia jeszcze niepewne swego

Święto Straży Pożarnej w Lesznie. Były nagrody i awanse

Święto Straży Pożarnej w Lesznie. Były nagrody i awanse

Polecamy

Minister zapowiada wsparcie sadowników po przymrozkach, m.in. dopłaty do hektara

Minister zapowiada wsparcie sadowników po przymrozkach, m.in. dopłaty do hektara

LZS Starowice Dolne wygrał z Cariną Gubin. Ambicji beniaminkowi odmówić nie można

LZS Starowice Dolne wygrał z Cariną Gubin. Ambicji beniaminkowi odmówić nie można

Koniec PŚ w Szeged. Drugie lokaty Stepuna i dwójki kanadyjkowej

Koniec PŚ w Szeged. Drugie lokaty Stepuna i dwójki kanadyjkowej