4 z 22
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Prezes Pogoni uderza w arbitra po finale: Drugi raz ten sam sędzia wypacza nasz mecz

Prezes Pogoni uderza w arbitra po finale: Drugi raz ten sam sędzia wypacza nasz mecz

Probierz widział? Przyszły kadrowicz dobił drużynę Casha w Lidze Konferencji

Probierz widział? Przyszły kadrowicz dobił drużynę Casha w Lidze Konferencji

Polecamy

Polak walczy o półfinał debla. Wymagające zadanie w prestiżowym turnieju

Polak walczy o półfinał debla. Wymagające zadanie w prestiżowym turnieju

Iga Świątek zagra o drugi finał z rzędu w Madrycie. Kim jest rywalka?

Iga Świątek zagra o drugi finał z rzędu w Madrycie. Kim jest rywalka?

Jesteś po 40-tce? To ostatni dzwonek, by niskim kosztem zadbać o wysoką emeryturę

Jesteś po 40-tce? To ostatni dzwonek, by niskim kosztem zadbać o wysoką emeryturę