Lokal specjalizuje się głównie w tradycyjnych daniach jak: golonka, żeberka, schabowy, pierogi.
Zobacz: Mandarin Duck - nowa restauracja i pub w Opolu
- Mamy też sałatki i desery - przekonuje Paweł Domański, właściciel restauracji.
Restauracja składa się z dwóch sal i ogródka (właściciel zamierza go otworzyć wiosną) i może pomieścić około 200 osób.
- Planujemy organizować wieczory z muzyką na żywo. Chcemy też otworzyć galerię. Ma to być miejsce dla początkujących rzeźbiarzy - mówi Paweł Domański.
Zobacz: Opole. Restauracja KFC będzie w Turawa Park
Restauracja czynna jest codziennie od 12 do 23 (kuchnia do 22.30).
Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?