3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Tradycyjny karp panierowany siostry Anastazji na Wigilię. Przepis na chrupiące danie na święta. Jeden składnik nadaje wyjątkowego smaku

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Zobacz również

Kolejarz Opole nie miał najmniejszych szans w starciu z Unią Tarnów

Kolejarz Opole nie miał najmniejszych szans w starciu z Unią Tarnów

Piłkarska "święta wojna" Słupska z Koszalinem. Oldboye Koszalina i Słupska w akcji

Piłkarska "święta wojna" Słupska z Koszalinem. Oldboye Koszalina i Słupska w akcji

Polecamy

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Oddział Chirurgii Ogólnej Szpitala Wojewódzkiego w Opolu zawiesza działalność

Oddział Chirurgii Ogólnej Szpitala Wojewódzkiego w Opolu zawiesza działalność

Gdzie spędzić Dzień Dziecka na Dolnym Śląsku? Zobacz najciekawsze atrakcje dla dzieci

Gdzie spędzić Dzień Dziecka na Dolnym Śląsku? Zobacz najciekawsze atrakcje dla dzieci