Kuchnia z awokado w roli głównej
Bloger i cukiernik Bartek Boratyn przygotował w kuchni „Dzień Dobry TVN” potrawy bazujące na awokado. – Majowie i Aztekowie awokado nazywali „leśnym masłem”,...
Neonowy makaron przebojem w Japonii
Japończycy uwielbiają eksperymentować w kuchni. Rozpropagowali już na świecie modę na czarne hamburgery, teraz nastał czas na neonowy makaron. Różowych i...
Buraki z ricottą - pyszna, zdrowa i lekka kolacja
Co przygotować na lekką kolację? Dietetyk Aneta Łańcuchowska przedstawiła w programie „Pożegnanie z Wagą” przepis na buraki z ricottą. - Kolacja to posiłek,...
Lekka kolacja. Przepis na buraki z ricottą
Co przygotować na lekką kolację? Dietetyk Aneta Łańcuchowska przedstawiła w programie „Pożegnanie z Wagą” przepis na buraki z ricottą. - Kolacja to posiłek,...
Lekkie naleśniki z musem jabłkowym
Jak przyrządzić lekkie, zdrowe i sycące naleśniki? Przepis na wartościowe danie w programie "Pożegnanie z Wagą" zaproponowała dietetyk Aneta Łańcuchowska. -...
Czereśnie, śliwki, brzoskwinie. Ile mają kalorii?
Dietetyk Natalia Łasek w programie "Studio Active" omówiła kaloryczność owoców, które lubimy jeść latem. Czereśnie, śliwki, brzoskwinie - co ma najwięcej...
Krewetki, kraby, homary - co ma najmniej kalorii?
Dietetyk Katarzyna Biłous w programie "Studio Active" omówiła kaloryczność owoców morza. Krewetki, kraby, homary - co ma najmniej kalorii?
Przepis na hot-doga po polsku
Hot dog "Polish Boy" wymyślili Polacy, którzy przenieśli się do Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pracy. Polska wersja amerykańskiego przysmaku uzupełniona...
Owsianka cynamonowo-jabłkowa - przepis
Michał Toczyłowski zaprezentował w programie "Studio Active" przepis na owsiankę cynamonowo-jabłkową. Jak ją przygotować, aby była smaczna? - Pamiętajmy, aby...
Smaczne dania wegańskie na każdą porę dnia
Wegetariańskie posiłki wcale nie muszą być nudne. Vlogerka The Mad Brunette zaprezentowała swój dzień z bezmięsną dietą - zaczynając od ekspresowej owsianki z...
Przepis na domowe pesto
Jurek Sobieniak zaprezentował w kuchni "Pytania na śniadanie" przepis na wyśmienite, domowe pesto. Pasta na bazie suszonych pomidorów, bazylii i orzeszków pinii...
Wegetariańskie posiłki dla tych, którzy chcą zadbać o linię
Wegetariańskie posiłki wcale nie muszą być jałowe w smaku oraz nudne. The Mad Brunette zaprezentowała swój dzień z bezmięsną dietą - zaczynając od ekspresowej...
Kokosowa bita śmietana letnim hitem. Jak ją zrobić?
Co zrobić, by bita śmietana nie była tylko zwykłą bitą śmietaną? Odpowiedź na to pytanie zna Marta Dymek, która była gościem programu "Pytanie na śniadanie"....
Przepis na tatar z łososia
Tatar z łososia to świetna przekąska na przyjęcie. Do jej wykonania potrzebny jest filet z łosia, czerwona cebula, ogórek konserwowy, koper, oliwa z suszonego...
Wegańskie przepisy na każdą porę dnia
Wegańskie posiłki wcale nie muszą być jałowe w smaku oraz nudne. The Mad Brunette zaprezentowała swój dzień z bezmięsną dietą - zaczynając od szybkiej owsianki,...
Azjatycka zupa kokosowa - przepis
Kuchnia azjatycka charakteryzuje się wyrazistym smakiem oraz szybkim przygotowywaniem potraw. Piotr Ogiński zaprezentował przepis na zupę kokosową z kurczakiem,...
Przepis na gruszki zapiekane z serem
Gruszki zapiekane z topionym serem to doskonałe danie na spontaniczną imprezę. Sylwia Biały pokazała, jak zachwycić gości ekstrawaganckim w smaku i...
Przepis na pyszny mus czekoladowy
Ola Głębicka zdradziła sposób na przygotowanie najprostszego musu czekoladowego. Przepis stanowi bazę, dzięki której możemy eksperymentować z łączeniem smaku...
Przepis na owocowy koktail z algami
Dietetyk Aneta Jelonek przedstawiła przepis na owocowy koktajl z algami. Kobieta opowiedziała również, w jakich ilościach spożywać dziennie morskie wodorosty,...
Stek z polędwicy wołowej ze świeżą sałatką
Jan Kuroń przedstawił przepis na delikatną polędwicę wołową w pomarańczowo-imbirowej marynacie. Kucharz podał mięso ze świeżą, wiosenną sałatką.
Smaki PRL-u, czyli kotlet pożarski
Jurek Sobieniak postanowił przypomnieć smaki PRL-u. Kucharz "Pytania na śniadanie" przygotował kotlet pożarski. Czym przysmak rożni się od typowego mielonego?
Przepis na wegańskie burgery
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Marta Dymek zaprezentowała przepisy na trzy rodzaje wegańskich burgerów: ze słodkich ziemniaków, kaszy jaglanej i różnych przypraw,...
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano 3 dni temu w kategorii Obuwie
Dodano 3 tygodnie temu w kategorii Dostawcy internetu
Dodano 4 tygodnie temu w kategorii Korepetycje
Dodano miesiąc temu w kategorii Pompy ciepła